Personale

Per Bjerregaard er speciallæge i plastikkirurgi og har siden 2005 været ejer og leder af Bjerregaard Plastikirurgisk Klinik.

Per Bjerregaard er uddannet på Rigshospitalets afdeling for Plastik- og Rekonstruktionskirurgi og Hvidovre Hospitals afdeling for Plastikkirurgi og Brandsårsbehandling og fik sin speciallægeautorisation i 1997. Siden har han arbejdet som speciallæge på Søllerød Privathospital, inden han i 2005 åbnede egen klinik.

Plastikkirurg Per Bjerregaard er formand for Danske Plastikkirurgers Organisation og medlem af Foreningen af Praktiserende Speciallægers repræsentantskab

Merete Nielsen er operationssygeplejerske og har været ansat på Bjerregaard Plastikkirurgisk Klinik siden 2005.

Merete Nielsen har mange års erfaring som operationssygeplejerske, blandt andet på operationsafdelingen på Hillerød Sygehus.

Jean Schyberg er lægesekretær på Bjerregaard Plastikkirurgisk Klinik og har siden 2005 dagligt taget imod patienterne på klinikken.

 

Marie Louise Uhd-Nielsen er operationssygeplejerske og har været ansat på Bjerregaard Plastikkirurgisk Klinik siden 2009.
Marie Louise Uhd-Nielsen arbejdede i mange år på øjenafdelingen på Hillerød Sygehus og har derfor også mange års erfaring med øjenlågskirurgi.

 

Agnethe Bay er operationssygeplejerske med mange års operationserfaring

 

Copyright © 2011 . All rights reserved.