Om Klinikken

Bjerregaard Plastikkirurgisk Klinik er beliggende centralt i Hørsholm i det gamle Hørsholm Hotel. Her har vi to moderne operationsstuer med det nyeste udstyr, en komfortabel sengeafdeling med TV til sengeliggende patienter, en konsultation, samt en lys og indbydende reception.

Vores professionelle team tilbyder en lang række plastikkirurgiske operationer med fokus på personlig vejledning og et resultat som både patient og læge er tilfredse med. Som patient hos os får du et forløb med en personlig læge, der både før og efter operationen følger dig for at opnå det ønskede resultat.

Hele vores personale er specialister med et højt fagligt og etisk niveau.

Plastikkirurg Per Bjerregaard er formand for Danske Plastikkirurgers Organisation og medlem af Foreningen af Praktiserende Speciallægers repræsentantskab. Klinikken er udstyret med den førende teknologi på området.
Bjerregaard Plastikkirurgisk Klinik har overenskomst med Sygeforsikringen og har derfor både patienter henvist fra egen læge, samt patienter i privat behandling med tilskud fra Sygeforsikringen Danmark eller privat sygeforsikring.

Klinikken modtager regelmæssigt tilsyn af embedslægeinstitutionen og er akkrediteret efter Den Danske Kvalitetsmodel.

Resultatet af tilsynet kan ses på http://Sundhedsstyrelsen.dk og her Sundhedsstyrelsens rapport om inspektion

 

Copyright © 2011 . All rights reserved.